22 Ekim 2009 Perşembe

stupid details..

bi şarkı açık suanda. youtubedan baska versiyon bi karının ağzından çıkan nağmelerle dinliyorum.. acılar kalp kırıklıkları eski günler yeşillikler etrafta yusufçuklar gibi uçuşup duruyo.. başımın üstünde dolanıyo..kafama konuyolar bazen.. sonra en saklı yerlerimdeki fitili ateşliyolar.. ama ben böceklerden.. o tür her şeyden korkarım.. dokunmasınlar isterim.. korkularımla yüzleşirim bazen. korkak küçük bir kız cocuguna dönüşürüm.. sonra acının.korkuların üstüne giderim. saçma sapan düşüncelerle sevişir o yusufçuklar.. kalp kırıklıkları kendi kendine bi anda tamir olurlar.. yara bandı etki etmez önce.. sonra kırık kırık yapışmış uzun koşular sonucu soluyan hayvan kalbimi ellerimde tutar geçmişe doğru bi tekmede fırlatırım. tek atış..minik sevgi parçalarını dağıtırım peri tozları gibi pırıl pırıl parlar kalbimden çıkan kelimelerle birlikte..sonra böyle birden aşık olurum kime oldugunu bilmeden.. ilgi gösteririm.ilgi isterim. sonra özlerim özlediğimin kim ne oldugunu sormadan sorgulamadan.. içime bi özlem çöküverir yalnız gecelerimde.. düşünmem kime bu özlem diye.. kalbimi taradıktan sonra yanlıs alarmlar çalar cunku her yandan.. susarım. içim konusur kendimle.. beynim devre dışı olur sonra.. sonra .. sonra.. severim.. sevilmemeyi sevilmeyi..öpülmeyi severim.. derinden severim. sonra aynadaki yansımamla sevişirim.. kendimle. dokunmayan yerlerime dokunurum. buzlu camın ardında.. altında yaşanmışlklardan kırışmış ruhuma dokunurum.. düşünürüm bedenim taze.. ya ruhum??
ya kirli oyunlarla kirletilmeye calısılmıs ruhum. kaç yasında 1500? ölümsüz benden daha cok yasayan ağırlıgının 200 gram( sanırım) olarak kanıtlanan saf ve temiz ruhum..ölümsüzlüğün tadını cıkarım.. kendimizi ölümlü biliriz. değiliz ki.. et parçası erir gider çürür yem olur.. ama önemli olan ruh değil mii?
o ölümsüz.. güçlü.. güçlenen günden güne.. hiçbirinizi sevmiyorum.. çünkü her birinize aşığım insanoğlu.. hepinizi seviyorum. saçlarınza dokunup kendimden uzaklaştırıyorum hepinizi..
güzel garip farklı. herkes iyi.. dibine dek ..sonuna dek..

Hiç yorum yok: