4 Mart 2009 Çarşamba

3 mevsim.

3 mevsimdir alevlenen aşkın var içimde. kalbimin derininde..cok özledim seni. sonbaharı yaşadım seninle birlikte.. yapraklar dökülmemişti ağaçlardan.. aksine cicekler açmıştı kalbimin en derininde.... kasımda aşk başkaydı gerçekten.. aralıkta soğumaya baslamıştı hava.. sonra kışa terkettin beni. olsaydın kışımda yaza dönerdi.. şimdi çiçekler gerçekten açıyo ağaçlarda..
ısınıyo havalar. güneş var gökyüzünde. ben neden hala üşüyorum? kendimi sensizliğin soğuk gecelerine terkediyorum.. her içtiğim şey dudaklarının tadına dönüşüyo.. sen oluyorum demiştim ya. hala senim. ben hala seninim..varmışsın gibi yaşıyorum. duydugum her sesi sana benzetiyorum. gördüğüm her yüz sana dönüşüyo dar sokaklarda.. kalabalık caddelerde.. kokun alıp yürüyo arkamdan... eve geliyorum. 3 şekerli kahvemi yapıp evinin tadını dolduruyorum boğazımdan mideme dogru.. bi sigara yakıyorum sonra. elime yakıştırmadın hiç. içmezdim yanında.. senle yaşadığım günleri tek başıma anlatıyorum kendime. mutlu oluyorum,gülüyorum. geçirdiğimiz her dakika daha cok kıymetli oluyo o zaman benim için. sen oluyorum,senin oluyorum.. bekliyorum hala dönüşünü..
mesaj atsan ya...

"hadi gel birlikte SE7EN'ı izleyelim desen,koşarak gelmez miyim?
gelirim.. senin olmaz mıyım. yalnızlığınla yalnızlığımı birleştirip. hikayelere gerek kalmadan başrolune girmez miyim hayatının yeniden. geçen her dakika.. biraz daha uzaklaştırırken beni senden. anılarımız gittikçe tozlanırken eskilerin arasında senin için. ben sanki daha cok yakınlasıyorum sana..mutluluğu tadıyorum tadını unutamadığım dudaklarında..
ellerini ısıttığın halin geliyo gözümün önüne.. yanıma uzandığın huzurlu yüzün sonra. o kadar mutlu,o kadar saf,o kadar masum...

zamanı geriye alsak ya. iki bedende tek ruh taşısak ya yeniden. ruhum çıkıp seninkiyle konuşsa ya yeniden. beklemesem ya ben aramanı.. bu gece bana güzel bi şarkı mesaj atsan ya yeniden..
ben sabah onu indirsem,indirip mp3e kadar atana kadar servise geç kalsam.. sonra o şarkıyı dinleyerek senin uykulu halini hayal ederek okula gitsem ya.. eve gelip hazırlansam yine sonra.. kapının önüne gelsem heyecandan kusucak gibi olana kadar.. balkondan bana bozayı göstersen.. sonra o güzel beyaz yüzünle gelsen ya beyaz ,kırmızı kalplerimin izi kalmış kapının ardından.. o güzel öpücüğünden birini kondursan dudaklarıma.. yürüsek modaya doğru.. kahvelerimizi alıp o bankımızda otursak.
sussak. boynumdan öpsen beni tekrar.. kokumu içine çekerek..o bakışını atsan yine. saçlarımın yüzümün önüne düşmüş halini izlesen..
sevsen...
senin olsam yeniden. zaten ben hala seninken. sende benim olsan.. ben olsan.. gözlerinin içine baktığımda gülücüklerinle birlikte tekrar kendimi görsem. i want you dinlesek yeşil karanlığımızda. sen olsan ben olsam. boza yine kendini duvardan duvara vursa..
biz olsak.. deli divane olsak ya yeniden..


belki bi gün?.... neyse bosver.................

5 yorum:

abdulrezzak Hüdaverdi Muttalip Koyuverdi dedi ki...

neyse boşver felan deme kovala biraz!
görüşürk demişiniz işte at mesaj ara bişi yap olumlu olur geri dönüşü bakarsın.... baktın olumsuz sallamıyo o zaman dersin boşver.

clementine dedi ki...

ben o defter olayını yaptıktan sonra nasıl ariyim ki daha.
arayamam
..

abdulrezzak Hüdaverdi Muttalip Koyuverdi dedi ki...

o defter olayında ben doncektim sana ne diosun:/
öküz gibi seviosun bence son bi kez daha denemeye değer. nasıl olsa ruhun eksilmiş kaybedeceğini kaybetmişin,alacağın cevap daha da kolaylaştır hayatını belkide bu ne olursa olsun...

clementine dedi ki...

zaten sessiz kalamam.. valla beni kandırıcaksın yakında:)
ama biraz daha zamanı var sanki. beklemeliyim.
içimden bi ses..
diyo ki. arıyıcak beni.bekliyorum bi süre daha..

abdulrezzak Hüdaverdi Muttalip Koyuverdi dedi ki...

hımmm kandırmak amacım değil ya:) mutlu ol, bende mutlu oliim, hatta herkes mutlu olsun...
yok olsun artık kafamızlardaki soru işaretleri ya:)