12 Ocak 2009 Pazartesi

ağzım açık kaldı.

Cuma gecesi son umutlarımla birlikte günlüğü bitirdim. Ne kadar geri dönüşü için yapmadım desemde. içten içe dönmesini istediğimden. Özlemimden geberdiğimden.. defteri bitirdim.. 24 aralıkta başlamıştım ve içimden geçen her kelimeyi döktüm ona. kalbimden geçen herseyi. bazen kendime bile itiraf edemediklerimi yazdım. Yaşadığımız her günde hissettiklerimi.. onu ne kadar özlediğimi. ne kadar sevdiğimi,ne kadar acı çektiğimi yazdım. gurur yoktu. seven kalplerin gururu olmazmış ya. acizlerin maskesiymiş ya gurur. bundan yazdım bu defteri.. geri gelmeyeceğini bildiğim için..
hayatımda daha önce kimseye yapmadığım sürprizi yapıcaktım ona. seven filminin defterini filmin içine yerleştirdim..defterin sonunda. eğer değişirse düşüncelerinn hiç bişey söyleme. beni çağır birlikte sevenı izleyelim dedim. cunku o bana seven'ı izleme birlikte izleyelim demisti..
kutu yaptım bi tane. içinde filmle birlikte defter. bi kucuk rakı. rakı bardakları. bide dinlemesi için cd koydum.. 4tane zeki mürenden. bi tane ayla dikmen. sezen aksu,rafet el roman,ayten alpman.
kutuyu hazırladım kapağınada yazı yapıştırdım. yapması gerekenleri.. bide anlamadın şiirinden alıntı.. kutu hazırdı.
zeki müren ve rakıyı keyiflenmesi için koydum. cok severdi..
evinin önünde bekledim kaç sabah. kac aksam. pencerelerine baktım. bazen kedisini izledm camın kenarından..
o gün yine evinin yanındaki cafede arkadasımla oturup havanın kararmasını bekledik. annesinin evde olmaması için dua ettim. evet akşam 6 olmustu cumartesi günü.. mustafa geldi. kutuyu o vericekti. ben evinin yanındaki cafede... mustafa gitti. pakedi verdi ve geldi..
heyecandan geberiodum.. cok mutluydum ona ulasıcagı icin.. mustafaya 79798798 kez onu anlattırdım. elinde sigarası varmıs. sakalları uzamış.. kutuyu aldıktan 10dakika sonra mesaj attı.
-ne diyim. ağzım açık kaldı.teşekkür ederim.

cevap atmadım. defterimi okuduysa bana bi cevap vermesi. bazı seyleri acıklaması gerek..
uf yazamıyorum buraya. cok güzeldi. cok derindi yazdıklarım.. ben hayatımda hickimse icin böyle bişey yapmadım.. kimseyi böylesine sevmedim!

4 yorum:

Furkan dedi ki...

- Hope Leaves -

in the corner beside my window
there hangs a lonely photograph
there is no reason
i'd never notice a memory that could hold me back

there is a wound that's always bleeding
there is a road i'm always walking
and i know you'll never return to this place

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

way way way...

ne demek efendim teşekkür etmek...
sanki görevinmiş gibi ysptığın şey..
insan iki laf daha eder yanına bari yaa

clementine dedi ki...

ubermiş
evenstar

-petunya of ya hala cevap bekliyorum bişey icin. ben hala icinde biseyler var. bitirmedğine inandığım icin yaptım böyle bişeyi. okudu mu acaba. dün msnde onlinedı hicbisey yazmadı. yuh yani artık 26 yasında yaptıgı bu sey öküzlük oluyo.

http dedi ki...

bu tip şeyleri insan bir kaç kişi için yapmaz zaten sevgili clementine... bir kişiye yapar genelde... tutarsa onunla mutlu olur, tutmazsa kızar, bir daha asla yapmaz...

aşk seninkisi, ne güzel...