23 Aralık 2008 Salı

karma karmasık.


bugun iğrenc bi gündü. hala da öyle devam ediyo....atlatıcam ama. biticek bu günler.

O'nu cok özlüyorum... ama gecicek. aşkını söküp atıcam icimden.

bana dokunmanı özlemicem bi gün... kokunu özlemicem. dudaklarını. seni özlemicem. o gün gelicek ve ben rahat rahat nefes almaya baslicam.

çağanım. hala kalbimde hala aklımda hala icimdesin.ruhumdasın.

seni cıkarıcam tek tek. bana yaşattığın güzel dakikalarla birlikte. beni ilk öptüğün günle birlikte. dinledigimz sarkılarla. boynunda duydugum o vazgeçemediğim kokunla birlikte. hic bi izini bırakmadan cıkıp gidiceksin hayatımdan. kac saniye kac dakika kac gün kac ay kac yıl sürer bilmiyorum. cıkıcaksın ama. daha demin o güzel yüzünle karşılaşınca kendimi cok kötü hissettim. evet kitapcımın adı çağan. kendiside fotograftaki kişilik. yanıma uzanıp huzurlu caganı sevmeyi cok özlesemde gidiceksin. biticeksin bi gün. sevgin hala icimde en derinde...

11 yorum:

HayaT'ı önüne alıp konuşan adam dedi ki...

Dostum blog'unu takip ediyorum...bizi de takip etmen dileğiyle...
Depresif insanlar!!

Furkan dedi ki...

bu öyle kendi kendine yapıcam edicem diyerek olan bişey diil :) dünyada hiç bişeyden nefret etmem "zaman" kelimesinden nefret ettiğim kadar :)

ayrıca sen unutmayı zerre kadar istemiyosun :)

Slm Nbr dedi ki...

niye resmini koydun zavallının bütün millete beddua mı ettirecen şimdi:)
(tamamiyla şaka evenstar son satırda bişiyler yazmış on üzerinden on veriyom başarılı...)

clementine dedi ki...

ne yapmam gerek o zamannn cok caresizim ama:(:(

Slm Nbr dedi ki...

senin değil onun bişiyler yapması gerek,senin bu durumunu anlamalı ve nedeni nedenleri ilişkide hissettiklerini imkansızlakları sebepleri her şeyi ama her şeyi anlatmalı seni anlatmalı seni izah etmeli...bazı şeyleri anlatmalı sana...belki hiç bir şeyden habersizdir?

clementine dedi ki...

geçen cuma konusmak icin bulusmak istedim.. bulustuk evinin aşağısına gittim. dışarda blusmayı dusunmustum. kendisi bulusucagımız saatte uyuyodu. konusmak anlatmak istedim. bitişini konusmak istedim. baska amacım yoktu. cıktım evine oturdum. önce ayıldı. kahve yaptı bize. sormadı kaç şeker diye biliyodu artık. getirdi bjk kupasıyla kahvemi. oturdu karsıma actı vh1 kanalını. metallica nothing else matters calıyodu. onun bu hali karsısında konusamadım. ama sorunun kendinde oldugnu söyledi. hayata olan inancı azalmıstı. gözlerim dolmaya baslamıstı. oturamadım ağlıcaktım. karşısında güçsüz gözükmek istemedm... kalktım 20dk sonra. kahvem yarımdı. bitirseydn dedi...bitiricek gücümyoktu. kalktım cizmelerimi montumu giydim. son mektubumu verdm onda hersey yazıyodu. cıktım yanagına son bi öpücük konudurp. sonra tüm kadıköy sokakları ağlama seslermi dinledi....................

Furkan dedi ki...

let it bleed

http dedi ki...

zamanla sorun çözülmüyor fakat alışıyor insan... acı arsızı oluyor bir süre sonra, vız gelip tırıs gidiyor...

ve peşinden de kendisi insanın... kapılıp girdabına keni kendinin alıp başını gidiyor, bir başka gideceğe...

gerbera_ferezya@hotmail.com dedi ki...

Umarım daha fazla üzülmene izin vermeden toparlanırsın. ama aşk içinde hep acı barındırır, maalesef... o acıyı yaşamadan içinde bulunduğun durumun aşk olduğunu anlamak çok zordur benim için. diğer bir çok insan için de öyle olduğunu düşünüyorum.
ama koşulsuz seveceksen yada seviyorsan onu peşini bırakma, gücünün son damlasına kadar savaş bence.

clementine dedi ki...

bırakamıyorum peşini bırakmadım. simdi bi defterim var,bana kendmi güvende hissettiriyo. onun verdigi seven adlı bi filmn defteri... icinden cıktı. günlük seklnde herseyi yazıyorum 6ay sonra dogum gununde vermeyi düşünüyorum. vericem. simdi değil zaman gecmeli..

Slm Nbr dedi ki...

Mutlu yıllar:)